Aflyst:

Menighedsrådsmødet den 29. april

Konfirmationen den 5. april i Snesere kirke er udsat. Nogle familier har i stedet valgt konfirmation den 29. august og andre har fået tilbudt konfirmation på datoen den 21. juni.

Konfirmationen i Everdrup Kirke den 19. april er udsat til den 14. juni

Midlertidige regler og retningslinjer til pårørende i forbindelse med begravelser/bisættelser under coronavirus-situationen i Everdrup kirke: læs mere under dette punkt (under Livets store begivenheder)

Sidste melding fra biskopperne er, at alle konfirmationer er udsat til efter Pinse

Ovennævnte er, hvad der er besluttet lige nu. Vi opdaterer hjemmesiden hurtigt ved nye udmeldinger truffet på baggrund af besked fra stat og biskop. Konfirmandforældre vil få direkte besked fra præsterne.

Udvidede muligheder for dåb i pastoratet sommeren 2020

Sædvanligvis tilbydes lørdagsdåb 2 gange om måneden i pastoratet, men i betragtning af, at mange må flytte og udsætte deres planlagte dåb, har vi udvidet vores tilbud, så der er mulighed for dåb følgende lørdage:

6. juni kl. 11.00 i Snesere kirke

13. juni kl. 11.00 i Everdrup kirke eller i Skt. Peders kapel*,

20. juni kl. 11.00 Snesere kirke,

27. juni kl. 11,30 i Skt. Peders kapel,

4. juli kl. 12.00 i Snesere kirke,

11. juli kl. 11.00 i Everdrup kirke eller Skt. Peders kapel*

18. juli kl. 11.00 i Snesere kirke,

25. juli kl. 11.00 i Skt. Peders kapel,

1. august kl. 11.00 i Snesere kirke,

8. august kl. 11.00 i Everdrup kirke eller Skt. Peders kapel*,

15. august kl. 12.30 i Snesere kirke.

* betyder, at den dåbsfamilie, der kommer først til mølle og ønsker et af de 2 nævnte steder til dåbshandlingen, vælger, således at skulle andre ønske dåb denne lørdag, så bliver dette stedet for handlingerne.

Vi kan desværre ikke garantere, at de retningslinjer, der nu er gældende for dåbshandlinger i kirkerne grundet coronasmittefare, er ophævet de pågældende måneder. Retningslinjerne findes på sognenes hjemmesider.

Præsterne står stadig til rådighed:

Birgitte Saltorp tlf. 51 26 26 87, bsa@km.dk

Eva Melhof tlf 55 96 51 08, eme@km.dk

Ingrid Rosengren tlf. 30 30 08 21, insr@km.dk

Sognepræsterne sender søndagens miniprædiken, nu da gudstjenesterne er aflyst

Prædiken kan læses på "Præsternes side". Man kan endvidere læse den på kirkens facebook-side.

Så længe der ikke kan afholdes gudstjenester, vil bla. Birgitte Saltorp fortsætte med søndagens miniprædiken.