Efterårets babysalmesang er begyndt - mød bare op

Corona-nedlukningen afbrød som så meget andet forårets babysalmesang, men vi har nu genoptaget babysalmesangen fra den 25. august 2020.

Vi følger op på succesen i Snesere kirke fra efteråret 2019, hvor Snesere-Everdrup Pastorat for første gang tilbød nybagte mødre/fædre eller andre pårørende babysalmesang. Som sidst er det Everdrup kirkes kirkesanger Sol Nielsen, der står for sammenkomsterne, og det sker tirsdage mellem kl. 10 og ca. 11 fra den 29. august 2020 i Everdrup præstegård (uge 42 fri)

Der kræves ingen tilmelding, man møder bare op, hvis man er på barsel eller går hjemme med sit lille barn, og har lyst og tid til at være sammen med andre i samme situation. Der er parkering lige over for vestindgangen til kirkegården, og der er mulighed for tage barnevognen med.

Intet er så skønt som det at være sammen om sang og musik. Musik og sang når ind til dybder i vores sjæl og sind, som mange ord sjældent formår.

Mange hilser fra Menighedsrådet ved Everdrup kirke og Sol Nielsen