Babysalmesang

Vi følger op på succesen i Snesere kirke fra efteråret, hvor Snesere-Everdrup Pastorat for første gang tilbød nybagte mødre/fædre eller andre pårørende babysalmesang. Det sker i månederne marts og april, og denne gang afholdes babysalmesangen i Everdrup kirke. Som sidst er det Everdrup kirkes kirkesanger Sol Nielsen, der står for sammenkomsterne, og det sker tirsdage mellem kl. 10 og ca. 11. Babysalmesangen strækker sig over 8 gange og datoerne er: 10., 17., 24. og 31. marts, samt 7., 14. og 21. og 28. april.

Der kræves ingen tilmelding, man møder bare op, hvis man er på barsel eller går hjemme med sit lille barn, og har lyst og tid til at være sammen med andre i samme situation. Der er parkering lige over for vestindgangen til kirkegården, og der er mulighed for tage barnevognen med.

Intet er så skønt som det at være sammen om sang og musik. Musik og sang når ind til dybder i vores sjæl og sind, som mange ord sjældent formår.

Mange hilser fra Menighedsrådet ved Everdrup kirke og Sol Nielsen