Everdrup Kirke

Sangcafé

Stemningsbillede fra sangcafe

Kom og syng med

Velkommen til sangcafeerne i 2019

Sangcafeen ændrer koncept

Vi har i mange år haft sangcafe med god tilslutning. Men desværre er mange af de faste deltagere blevet ældre og mange flyttet, så fremmødet falder støt. Men vi tænker nu ikke på at stoppe, men vil derimod ændre på konceptet, så vi fremover kun vil afholde fire sangcafeer i løbet af året, nemlig: Forårs-, Sommer, Efterårs- og Vintersangcafe.

Vi starter med Forårssangcafe den 6. marts. Sommersangcafeen finder sted den 1. maj, Efterårssangcafeen den 2. oktober og Vintersangcafeen den 4. december. Samtlige fire sangcafeer som sædvanlig kl. 19-21 med det kendte indhold. Så husk: Ingen sangcafe i april samt september og november.

 

Forårssangcafe onsdag den 6. marts kl. 19.00

Den 6. marts kl. 19.00 afholdes årets første sangcafe i Stalden i Everdrup. Det er som sædvanlig med vores organist Alexander ved klaveret, og han har en fundet en række af vores elskede forårssange frem, som deltagerne skal synge. Efter kaffen ved ottetiden er der ”ønskekoncert”, så hvis du tænker ”hvorfor hører vi aldrig…” er det nu, du kan få dit ønske opfyldt. Alle er velkomne til et par hyggelige timer i Stalden.

Alle er velkomne.

 

 

 

 

 
 
cookie information