Everdrup Kirke

Julehjælp i pastoratet

Julehjælp i Everdrup og Snesere Sogne 2020

Det er også i år muligt at søge julehjælp i Everdrup og Snesere Sogne. Ansøgningsfristen er 21. november! Det er vigtigt, at du overholder ansøgningsfristen, hvis du skal modtage julehjælp, der kun gives i bopælssognet.

Ansøgning i Everdrup Sogn: Læg din ansøgning med oplysninger om, hvorfor du søger julehjælp, antal personer i husstanden samt antal børn under 18 år, i postkassen i Everdrup Præstegård i en lukket kuvert adresseret til sognepræst Ingrid Sofie Rosengren.

Ansøgning i Snesere Sogn: Læg din ansøgning med oplysninger om, hvorfor du søger julehjælp, antal personer i husstanden samt antal børn under 18 år i postkassen i Snesere Præstegård i en lukket kuvert adresseret til sognepræst Eva Melhof.

For begge sogne gælder det, at du, for at kunne modtage julehjælpen, skal huske at angive adresse og tlf.nr., så præsten kan kontakte dig.

Ansøgning på mail begge sogne: Hvis du ønsker at sende din ansøgning på mail, kan du på hjemmesiden sogn.dk søge på Snesere eller Everdrup Sogn og trykke på knappen ”Sikker henvendelse” øverst til højre. Du logger ind med Nem-ID og kan nu indtaste Ingrid Sofie Rosengren og sende en fortrolig mail. Husk at vedhæfte din ansøgning med adresse og tlf. nummer. Ingrid videregiver mail-ansøgninger til Snesere Sogn til Eva. Har du brug for vejledning i at bruge sikker mail og hjemmesiden sogn.dk, er du velkommen til at ringe til Ingrid på tlf. 30300821.

cookie information