Udvidede muligheder for dåb i pastoratet sommeren 2020

Sædvanligvis tilbydes lørdagsdåb 2 gange om måneden i pastoratet, men i betragtning af, at mange må flytte og udsætte deres planlagte dåb her i foråret, har vi udvidet vores tilbud, så der er mulighed for dåb følgende lørdage:

6. juni kl. 11.00 i Snesere kirke

13. juni kl. 11.00 i Everdrup kirke eller i Skt. Peders kapel*,

20. juni kl. 11.00 Snesere kirke,

27. juni kl. 11,30 i Skt. Peders kapel,

4. juli kl. 12.00 i Snesere kirke,

11. juli kl. 11.00 i Everdrup kirke eller Skt. Peders kapel*

18. juli kl. 11.00 i Snesere kirke,

25. juli kl. 11.00 i skt. Peders kapel,

1. august kl. 11.00 i Snesere kirke,

8. august kl. 11.00 i Everdrup kirke eller Skt. Peders kapel*,

15. august kl. 12.30 i Snesere kirke.

* betyder, at den dåbsfamilie, der kommer først til mølle og ønsker et af de 2 nævnte steder til dåbshandlingen, vælger, således at skulle andre ønske dåb denne lørdag, så bliver dette stedet for handlingerne.

Vi kan desværre ikke garantere, at de retningslinjer, der nu er gældende for dåbshandlinger i kirkerne grundet coronasmittefare, er ophævet de pågældende måneder. Retningslinjerne findes på sognenes hjemmesider.

Ved dåb i Everdrup kirke og Skt. Peders Kapel under almindelige forhold

Dåb holdes efter gammel skik ved søndagsgudstjenesten. Det sker anden søndag i måneden i Everdrup kirke og sidste søndag i måneden i Skt. Peders Kapel. Ønsker man en lørdagsdåb, er dette muligt anden lørdag i måneden.

Af og til afholdes særlige dåbsgudstjenester for flere dåbsbørn.

Dato og tid til samtaler og ceremoni aftales med præsten.

Pyntning af kirke med lys og blomster til dåb om lørdagen: Ønskes pyntning af kirken er grundprisen kr. 300,- + moms. Derudover betales for blomster samt indkøb af disse.

Af sikkerhedshensyn må der ikke være levende lys i stolerækkerne ved besøg af mere end 50 gæster i Everdrup kirke. I Skt. Peders Kapel er der ikke mulighed for levende lys.

Kirken åbnes ca. en time før ceremonien.

Fotografering og videooptagelser kan finde sted umiddelbart efter ceremonien.

Sørg altid for at låse den parkerede bil og hav ikke værdigenstande liggende synlig fremme i bilen.