Radiotransmitteret gudstjeneste 29. april

Provsten har sammen med Næstved lokalradio gjort det muligt, at præster og personale fra provstiets forskellige kirker på skift kan transmittere den gudstjeneste, som normalt skulle være holdt søndag formiddag.

Den 26. april skulle der have været højmesse i Skt. Peders Kapel (ved Præstø Fjord) ved Ingrid Rosengren og med Alexander ved orgelet og Sol som sanger. Denne gudstjeneste vil blive erstattet af en radiotransmission. Egentlig var det meningen, at der skulle sendes fra de forskellige lokale kirker, men grundet teknikken (optageudstyr), sender alle p.t fra Skt. Jørgens Kirke, hvor en lydmand medvirker. Men det er Everdrup og pastorats gudstjeneste (i let tillempet form og uden nadver) der formidles 26. april, og Everdrups musikere, der medvirker. Der vil blive lagt salmeark her på siden senere på ugen.

Sendetidspunktet er 26. april kl. 10.00. Der er en genudsendelse kl. 19.

Gudstjenesterne annonceres også på provstiets nye hjemmeside og på Sankt Jørgens Kirkes hjemmeside.  Salmeark kommer også til at ligge på Sankt Jørgens Kirkes hjemmeside.

Radiofrekvens: 104,5, som hedder radio Soft, når der ikke sendes fra Næstved lokalradio

NLR: På computeren: www.næstvedlokalradio.dk/player/player.phpog tryk på play knappen, under NLR logoet.

Mobilen – download app:  Radio.dk

På siden her kan man vælge enten at hente salmebladsarket til udskrivning på printer, hvilket gøres ved at trykke på linket download - eller bruge/læse fra arket der ses her nedenunder teksten.

Læs salmebladet Download

Du kan efter den 26. april genhøre gudstjenesten via følgende link: