Visionsmøde i Everdrup præstegård

Den 22. oktober kl. 18.00 inviterer Everdrup Menighedsråd alle interesserede folkekirkemedlemmer i sognet til visionsaften i Everdrup præstegård. Vi vil gerne gøre lidt ekstra ud af det og byder derfor denne aften på lidt at spise samt drikkevare. Derfor er det nødvendigt med tilmelding, så vi ved, hvor mange vi bliver. Tilmelding skal ske til formand Lis Christiansen senest den 13. oktober 2019 på tlf.: 42 19 06 66 eller mail: jlc@dlgmail.dk.

På mødet vil vi fortælle om vores arbejde med kirkebygninger, Stalden og præstegården samt arbejde i menighedsrådet, og sidst, men ikke mindst, om præstesituationen nu og fremover i sognet og pastoratet. Vi vil også meget gerne have at vide, hvilke ønsker I har til kirken samt, hvad I mener er vigtigt for Everdrup Sogn. Menighedsrådet ser frem til en hyggelig og visionær aften.